Randi Johansson (1977). Artista de nacionalitat sueca establerta a Barcelona.

Desenvolupa la seva formació entre Espanya, Suècia i França, on aprèn a dominar les eines de l'art del mosaic en laEcoledeMosaïquede Montpeller.

Els seus estudis i la seva passió pels mitjans artístics comencen a Falkenbergs, on estudia a l'Escola d'art Falkenbergs Konstskola. A Espanya segueix experimentant amb nous materials i tècniques pictòriques que perfecciona a l'Escola Llotja de Barcelona, graduant-se en tècniques de gravat i estampació.

RandiJohansson ha exposat les seves obres en diferents esdeveniments i exposicions temporals en ciutats com Marbella, Orense, Montpeller, Amsterdam, entre unes altres.

El tema principal en les seves pintures és el camuflatge, freqüentment amb animals. El seu estil pictòric s'inspira en el divisionismo, tècnica neoimpresionista també denominada puntillismo.

Actualment exposa les seves obres en Fires d'art de Barcelona (entre altres en la Mostra d'Art | Pintors del Pi) i en la seva galeria al centre de Barcelona, GranjArt Gallery.

> contacta amb l'artista

Socis Col.laboradors:

Associació de pintors de les places Sant Josep Oriol y Pi

Carrer Roca, 10 . 08002 Barcelona

© tots els drets reservats.

Queda prohibida la reproducció per a usos comercials de qualsevol obra exposada en aquesta web, sense l'autorització per escrit del propietari dels drets.