Lola Abellán

 

Espontaneïtat i intenció caracteritzen l'obra. Pintura bàsicament aquàtica, aquarel i tintes són els mitjans utilitzats, amb incursions d'altres materials, preferentment naturals, fibres orgàniques, paper japonès.

 

Temes inspirats en la naturalesa i el seu moviment. Intentant recrear aquest univers, aquest gest sempre natural que ens manté en ordre i repòs, quan l'observem. Sovint coexisteix un sentiment comú entre el pintor, l'obra i la persona que l'observa. Cerca de l'equilibri, bellesa, formes estilitzades, amb preferència a la verticalitat, que indueixen a un estat elevat de consciència. L'agilitat del traç que combina força i delicadesa, intensitat i dolçor, l'exquisidesa del colorit i les seves transparències i els temes preferentment abstractes i florals portats a l'extrem de la seva senzillesa i alhora de la seva magnitud, configuren l'obra de Lola Abellán.

Socis Col.laboradors:

Associació de pintors de les places Sant Josep Oriol y Pi

Carrer Roca, 10 . 08002 Barcelona

© tots els drets reservats.

Queda prohibida la reproducció per a usos comercials de qualsevol obra exposada en aquesta web, sense l'autorització per escrit del propietari dels drets.