Javier Torregassa

 

Neix a Barcelona l'any 1954 i realitza els seus estudis primaris i de batxillerat en escoles privades. Apunta vocació a la pintura i el dibuix des de molt aviat, realitzant treballs per a l'escola i diversos decorados.Segueix seus estudis de batxillerat i al finalitzar-los, , després d'un temps d'exercitació en el dibuix i la pintura decideix dedicar-s'hi de manera professional, entrant a formar part de l'associació de pintors de la plaça del Pi a mitjans dels anys setanta aproximadament. Va realizar diverses exposicions de pintura en galeries , passant després a la venda directa al públic.

 

Entre els seus clients figuren persones de tots els països del món que passen per la plaça i els agraden els seus quadres, des japonesos a americans i europeus i per descomptat el públic local.

La seva pintura ha anat especialitzant des del dibuix a ploma i carbó de rostres i d'animals al principi de la seva carrera, fins a l'actual en què predonimen dins la tècnica de l'oli els paisatges marins i també bodegons, conjunts florals i paisatge rural.També és capaç de realitzar retrats amb el toc especial que sap donar a la seva obra.

Socis Col.laboradors:

Associació de pintors de les places Sant Josep Oriol y Pi

Carrer Roca, 10 . 08002 Barcelona

© tots els drets reservats.

Queda prohibida la reproducció per a usos comercials de qualsevol obra exposada en aquesta web, sense l'autorització per escrit del propietari dels drets.