Joan Cuito

 

MOMENTS MAGICS

 

La llum que penetra als carrers de la ciutat pot crear efectes sorprenents quan una serie de variables coincideixen per donar-li forma. Per citar-ne algunes, la altura dels edificis, la amplada dels carrers, els vianants que els ocupen o el mateix tràfic, conjugades amb l´època del any, l´hora del día i les condicions meteorològiques, forman de vegades un còctel que condueix i obliga a la llum a oferir-nos uns instants efimers i sovint irrepetibles de panoramas que son una delicia per la vista. Poderlos captar en una imatge fixa es només qüestió d´estar en el lloc i moment adients amb una cambra i alguns coneixements de fotografia.

 

Com fotògraf i apassionat caçador de llum, he anat buscant i trovant desde  1975 aquests moments especials, magics a la meva ciutat, Barcelona. No sempre els he pogut plasmar de tant fugissers com son. Aquestes imatges son alguns dels que he pogut captar.

 

Joan Cuito.

Socis Col.laboradors:

Associació de pintors de les places Sant Josep Oriol y Pi

Carrer Roca, 10 . 08002 Barcelona

© tots els drets reservats.

Queda prohibida la reproducció per a usos comercials de qualsevol obra exposada en aquesta web, sense l'autorització per escrit del propietari dels drets.