Anna Font

 

Nascuda a Barcelona el13 d'octubre de 1969

Diplomada en Arts Aplicades i Oficis Artístics a l'Escola "Llotja" de Barcelona. Especialitzant-se en Teixits Artístics i en Procediments Pictòrics i Tècniques Murals.

Ha realitzat diverses exposicions col.lectives de dibuix, retrat, estampació (serigrafia), disseny d'estampats i pintura.

Ha col.laborat durant diverses temporades per a la Revista TEXITURA realitzant dissenys d'estampats a nivell internacional.

Ha participat en exposicions per donar a conèixer l'Art dels Joves Artistes Catalans a Rastatt. ALEMANYA.

Ha realitzat diverses exposicions individuals de pintura sobre seda a la CASA AMATLLER de Barcelona., Etc. La seva última exposició va tenir lloc el 2009 al Club Nàutic "El Balis" de Sant Andreu de Llavaneres, Barcelona.

A més ha treballat professionalment realitzant dissenys promocionals i / o de marxandatge per a marques tan conegudes com: DON COTÓ, CONILL, Janira, L'OREAL, i la campanya del "Mulla't" per a La FUNDACIÓ DE L'ESCLEROSI MÚLTIPLE.

Socis Col.laboradors:

Associació de pintors de les places Sant Josep Oriol y Pi

Carrer Roca, 10 . 08002 Barcelona

© tots els drets reservats.

Queda prohibida la reproducció per a usos comercials de qualsevol obra exposada en aquesta web, sense l'autorització per escrit del propietari dels drets.